Documenten
- Algemeen
- Arbeidshygiëne
- Arbeidsveiligheid
- Algemeen arbeidsveiligheid
- Arbeidsmiddelen
- Arbeidsongevallen
- Arbeidsplaatsen
- Besloten ruimten / afgezonderd tewerkgesteld personeel
- Collectieve beschermingsmiddelen
- Elektrische voertuigen
- Gevaarlijke stoffen
- Noodplan
- Persoonlijke beschermingsmiddelen en werkkledij
- Veiligheidscoördinatie
- Veiligheidscultuur en veilig gedrag
- Ergonomie
- Gezondheid
- Milieu
- Psychosociale aspecten
- Sector
Er zijn 6 resultaten
Titel | Type | Thema | Gewijzigd op Oplopend sorteren | Downloads | Download |
---|---|---|---|---|---|
Prebes projectgroep documenten
Verhandelen. Het lijkt zo eenvoudig: het efficiënt stapelen van kartonnen dozen en colli op een pallet. In de praktijk blijkt dat verkeerd stapelen tot kleine, maar soms ook tot grote… |
Veiligheidsinstructiekaart | Sector, Huishoudhulp, Industrie, Voeding, Algemeen, Ergonomie, Tillen, Repetitief werk, Arbeidsveiligheid, Algemeen arbeidsveiligheid, Veiligheid van producten en diensten, Arbeidsplaatsen, Arbeidsmiddelen | 20-03-2022 | 343 | Download |
Prebes projectgroep documenten
Handgereedschap / manueel. Veiligheidsinstructiekaart voor het gebruik van tape afroller voor het dichtkleven van colli's |
Veiligheidsinstructiekaart | Sector, Dienstencheques, Gevangenis, Huishoudhulp, Industrie, Onderwijs, Voeding, Algemeen, Ergonomie, Algemeen ergonomie, Repetitief werk, Arbeidsveiligheid, Algemeen arbeidsveiligheid, Veiligheid van producten en diensten, Arbeidsmiddelen | 20-03-2022 | 249 | Download |
Verkoop van drank, die behoort tot de voedingsproducten die 3 maanden houdbaar zijn op kamertemperatuur, hoort een registratie bij FAVV. Deze richtlijn geeft toelichting hierbij. |
Document | Sector, Voeding, Onderwijs | 26-05-2020 | 37 | Download |
Brochure Voedselveiligheid, een zaak van iedereen. Autocontrole in de Horeca Bron: Vinçotte |
Brochure | Sector, Voeding, Horeca, Arbeidshygiëne, HACCP | 25-05-2020 | 58 | Download |
Brochure Persoonlijke hygiëne in bedrijven in de voedselketen FOD Veiligheid van de voedselketen, 2012 |
Brochure | Sector, Voeding | 25-05-2020 | 64 | Download |
Toepassing HACCP principes in levensmiddelenbedrijven, FOD Volksgezondheid, 2017 |
Document | Sector, Voeding, Arbeidshygiëne, HACCP | 25-05-2020 | 133 | Download |