Artikels

Alle artikels omtrent welzijn op het werk

Geen resultaten voor deze filter.
Er zijn 8 resultaten
Titel Thema Gewijzigd op Oplopend sorteren
Met een propere voorruit en dashboard zie je meer in het verkeer. Hoe meer versiering of rommel, hoe groter de dode hoek vooraan je vrachtwagen. Daarom lanceerden de VSV (Vlaamse Stichting…
Arbeidsveiligheid, Algemeen arbeidsveiligheid, Verkeersveiligheid 27-09-2021
Bij het aanwerven van een uitzendkracht hopen alle drie de partijen - de gebruiker, het uitzendbureau en de uitzendkracht - op een succesverhaal. De gebruiker is verantwoordelijk voor de…
Algemeen, Basisbegrippen en actoren, Bijzondere werknemers / werknemerscategorieën, Uitzendarbeid / interim 09-06-2021
Veel bedrijven hebben de afgelopen jaren fietsleaseprogramma’s geïntroduceerd om duurzaam woon-werkverkeer te stimuleren. Fietsen is gezond, vermindert stress en is milieuvriendelijk. De andere…
Arbeidsveiligheid, Algemeen arbeidsveiligheid, Verkeersveiligheid 09-06-2021
Voor de (beperkte) opstart van de horeca op 8 mei 2021 en we opnieuw een pint drinken op het terras, moeten de tapkranen en de leidingen nog een poetsbeurt krijgen door onderhoudstechniekers van…
Arbeidshygiëne, HACCP 29-04-2021
Waar en waarvoor wordt lachgas gebruikt, wat zijn deze gevaren en risico’s, welke zijn de maatregelen, welk soort sensibilisatiemateriaal bestaat er en wat is het wettelijk kader? Hieronder vind…
Arbeidsveiligheid, Algemeen arbeidsveiligheid, Verkeersveiligheid, Arbeidsongevallen, Gevaarlijke stoffen 11-03-2021
Definitie, toelichting, principes en verplichtingen, nuttige documenten. HACCP is een methodiek die ontwikkeld werd om binnen een bedrijf een totaal kwaliteitssysteem te bereiken zodat risico…
Sector, Voeding, Arbeidshygiëne, HACCP 19-10-2020
Elke exploitant moet het FAVV onmiddellijk inlichten wanneer hij van oordeel is of redenen heeft om te denken dat een product dat hij ingevoerd, geproduceerd, geteeld, gekweekt, bewerkt,…
Sector, Voeding, Arbeidshygiëne, HACCP 19-10-2020
Autocontrole is het geheel van maatregelen die door de operatoren worden genomen om ervoor te zorgen dat de producten voldoen aan de wettelijke voorschriften inzake voedselveiligheid, voldoen…
Sector, Voeding, Horeca, Arbeidshygiëne, HACCP 25-05-2020

Niet gevonden wat je zocht?

Stel dan hier je vraag!