Artikels
- Algemeen
- Arbeidshygiëne
- Arbeidsveiligheid
- Algemeen arbeidsveiligheid
- Arbeidsmiddelen
- Arbeidsongevallen
- Arbeidsplaatsen
- (-) Besloten ruimten / afgezonderd tewerkgesteld personeel
- Collectieve beschermingsmiddelen
- Gevaarlijke stoffen
- Noodplan
- Persoonlijke beschermingsmiddelen en werkkledij
- Veiligheidscoördinatie
- Veiligheidscultuur en veilig gedrag
- Ergonomie
- Gezondheid
- Milieu
- Psychosociale aspecten
- Sector
Geen resultaten voor deze filter.
Er zijn 9 resultaten
Titel | Thema | Gewijzigd op Oplopend sorteren |
---|---|---|
Definitie, toelichting, principes en verplichtingen, nuttige documenten. HACCP is een methodiek die ontwikkeld werd om binnen een bedrijf een totaal kwaliteitssysteem te bereiken zodat risico… |
Sector, Voeding, Arbeidshygiëne, HACCP | 19-10-2020 |
Elke exploitant moet het FAVV onmiddellijk inlichten wanneer hij van oordeel is of redenen heeft om te denken dat een product dat hij ingevoerd, geproduceerd, geteeld, gekweekt, bewerkt,… |
Sector, Voeding, Arbeidshygiëne, HACCP | 19-10-2020 |
De verbrandingsgassen van draagbare generatoren die gebruikt worden wanneer de elektriciteit uitvalt bij een storm, bevatten CO. Als deze generatoren binnen zijn geplaatst of de uitlaatgassen… |
Gezondheid, Arbeidsveiligheid, Besloten ruimten / afgezonderd tewerkgesteld personeel | 08-09-2020 |
In de loop van 2017 actualiseerde Aquafin de eigen procedures voor het betreden van besloten ruimtes. Deze herziening was op de eerste plaats gericht aan hun interne medewerkers werkzaam op in… |
Arbeidsveiligheid, Besloten ruimten / afgezonderd tewerkgesteld personeel | 17-06-2020 |
Een besloten ruimte betreden, is niet zonder gevaar. We weten dat al lang en toch worden er nog betreders verrast door de (onzichtbare) gevaren. Wanneer je de pers gadeslaat, zie je regelmatig… |
Arbeidsveiligheid, Besloten ruimten / afgezonderd tewerkgesteld personeel | 12-06-2020 |
Autocontrole is het geheel van maatregelen die door de operatoren worden genomen om ervoor te zorgen dat de producten voldoen aan de wettelijke voorschriften inzake voedselveiligheid, voldoen… |
Sector, Voeding, Horeca, Arbeidshygiëne, HACCP | 25-05-2020 |
Een lift moet periodiek onderhouden en gecontroleerd worden. Daarnaast is het ook verplicht om een risicoanalyse door een Externe Dienst voor Technische Controle (EDTC) te laten uitvoeren. |
Arbeidsveiligheid, Besloten ruimten / afgezonderd tewerkgesteld personeel | 19-05-2020 |
Bij het betreden van ruimten met mogelijke afwijkende gassamenstellingen, in het veiligheidsjargon omschreven als “besloten ruimten”, zijn een aantal stappen te doorlopen en moeten maatregelen… |
Besloten ruimten / afgezonderd tewerkgesteld personeel | 09-04-2020 |
Er is geen definitie van een 'besloten ruimte' in de Belgische wetgeving. Maar er is wel relevante reglementering. |
Besloten ruimten / afgezonderd tewerkgesteld personeel | 09-04-2020 |