Artikels
- Algemeen
- Arbeidshygiëne
- Arbeidsveiligheid
- Algemeen arbeidsveiligheid
- Arbeidsmiddelen
- Arbeidsongevallen
- Arbeidsplaatsen
- Besloten ruimten / afgezonderd tewerkgesteld personeel
- Collectieve beschermingsmiddelen
- Elektrische voertuigen
- Gevaarlijke stoffen
- Noodplan
- Persoonlijke beschermingsmiddelen en werkkledij
- Veiligheidscoördinatie
- Veiligheidscultuur en veilig gedrag
- Ergonomie
- Gezondheid
- Milieu
- Psychosociale aspecten
- Sector
Er zijn 12 resultaten
Titel | Thema | Gewijzigd op Oplopend sorteren |
---|---|---|
Welke rangschikking je er ook op naslaat, in de top drie van brandoorzaken is er één constante: koken! Keukenbranden in commerciële keukens zijn erg moeilijk te beheersen. |
Sector, Voeding, Arbeidsveiligheid, Arbeidsplaatsen, Brandpreventie | 05-09-2023 |
Hier vind je een overzicht van documenten (brieven, checklists, procedures) voor schooluitstappen. |
Sector, Onderwijs | 24-08-2023 |
Sector, Onderwijs, Algemeen, Basisbegrippen en actoren, Interne dienst voor preventie en bescherming op het werk (IDPBW), Wetgeving | 06-12-2022 | |
Sector, Onderwijs, Algemeen, Basisbegrippen en actoren, Arbeidsveiligheid, Arbeidsplaatsen | 09-06-2022 | |
Basis
In dit artikel vind je wat je nodig hebt om aan effectieve preventie te doen in het onderwijs (checklists, templates, voorbeelden en info). De taken op gebied van veiligheid in en rond… |
Sector, Onderwijs | 02-06-2022 |
Sinds 2012 maakt Fedris fiches op met informatie over de arbeidsongevallen voor een aantal NACE-codes. Download nu de verschillende sectorfiches van 2018. Bron: Fedris |
Sector, Begraafplaats, Bouw, Dienstencheques, Garage, Gevangenis, Groendienst, Haven, Horeca, Huishoudhulp, Industrie, Journalisten, Onderwijs, Schoonheidsspecialisten, Voeding, Zorg, Arbeidsveiligheid, Arbeidsongevallen | 08-04-2021 |
Definitie, toelichting, principes en verplichtingen, nuttige documenten. HACCP is een methodiek die ontwikkeld werd om binnen een bedrijf een totaal kwaliteitssysteem te bereiken zodat risico… |
Sector, Voeding, Arbeidshygiëne, HACCP | 19-10-2020 |
Elke exploitant moet het FAVV onmiddellijk inlichten wanneer hij van oordeel is of redenen heeft om te denken dat een product dat hij ingevoerd, geproduceerd, geteeld, gekweekt, bewerkt,… |
Sector, Voeding, Arbeidshygiëne, HACCP | 19-10-2020 |
De onderwijsinspectie wil een professionele en autonoom functionerende organisatie zijn die binnen haar bevoegdheid de onderwijskwaliteit bewaakt en stimuleert. Evalueren, signaleren en… |
Sector, Onderwijs, Algemeen, Basisbegrippen en actoren | 05-06-2020 |
Edulex is de databank met de geconsolideerde wetgeving betreffende het Vlaamse onderwijs en de omzendbrieven gebaseerd op die wetgeving. |
Sector, Onderwijs, Algemeen, Basisbegrippen en actoren, Wetgeving | 25-05-2020 |
Het voorkomen van incidenten in de voedselketen is één van de hoofdbekommernissen van het Agentschap. Alle inspanningen ten spijt – zowel van de overheid als de operatoren – toont de realiteit… |
Sector, Voeding, Algemeen, Basisbegrippen en actoren | 25-05-2020 |
Autocontrole is het geheel van maatregelen die door de operatoren worden genomen om ervoor te zorgen dat de producten voldoen aan de wettelijke voorschriften inzake voedselveiligheid, voldoen… |
Sector, Voeding, Horeca, Arbeidshygiëne, HACCP | 25-05-2020 |