Artikels

Alle artikels omtrent welzijn op het werk

Er zijn 10 resultaten
Titel Thema Gewijzigd op Oplopend sorteren
In dit artikel reflecteren we over onderhoud, werkorderbeheer en veiligheid aan de hand van een concrete casus van een uitbesteed werk en bespreken we een specifieke methodiek.
Arbeidsveiligheid, Algemeen arbeidsveiligheid, Veiligheid van producten en diensten, Veiligheidscultuur en veilig gedrag 06-03-2023
Prebes projectgroep documenten
Subgroep 52 onder 50) Ongeval - incident - risico
Documenten van de Prebes projectgroep documenten m.b.t. incidenten
Arbeidsveiligheid, Algemeen arbeidsveiligheid, Veiligheid van producten en diensten, Arbeidsongevallen 22-12-2022
Prebes projectgroep documenten
Documenten van de Prebes projectgroep documenten m.b.t. events
Algemeen, Basisbegrippen en actoren, Risicobeheer, Arbeidsveiligheid, Algemeen arbeidsveiligheid, Veiligheid van producten en diensten 22-12-2022
Arbeidsveiligheid, Algemeen arbeidsveiligheid, Veiligheid van producten en diensten, Persoonlijke beschermingsmiddelen en werkkledij 09-06-2022
Voor de (beperkte) opstart van de horeca op 8 mei 2021 en we opnieuw een pint drinken op het terras, moeten de tapkranen en de leidingen nog een poetsbeurt krijgen door onderhoudstechniekers van…
Arbeidshygiëne, HACCP 29-04-2021
Voor de farmasector zijn veiligheid en beveiliging in de logistiek bijzonder belangrijk. Doordat steeds meer medicijnen temperatuurgevoelig zijn, worden de eisen nog aangescherpt. Bij de…
Arbeidshygiëne, Biologische agentia, Coronavirus Covid-19, Arbeidsveiligheid, Algemeen arbeidsveiligheid, Veiligheid van producten en diensten, Arbeidsmiddelen, Mobiele arbeidsmiddelen, Extern transport 08-03-2021
De norm ISO 17840 bestaat uit:

1. "symbolen" die aangeven welke aandrijfenergie wordt gebruikt en waar zich tanks, batterijen enz. In het voertuig bevinden;
Arbeidsveiligheid, Algemeen arbeidsveiligheid, Productnormen, Veiligheid van producten en diensten, Brandpreventie 08-12-2020
Definitie, toelichting, principes en verplichtingen, nuttige documenten. HACCP is een methodiek die ontwikkeld werd om binnen een bedrijf een totaal kwaliteitssysteem te bereiken zodat risico…
Sector, Voeding, Arbeidshygiëne, HACCP 19-10-2020
Elke exploitant moet het FAVV onmiddellijk inlichten wanneer hij van oordeel is of redenen heeft om te denken dat een product dat hij ingevoerd, geproduceerd, geteeld, gekweekt, bewerkt,…
Sector, Voeding, Arbeidshygiëne, HACCP 19-10-2020
Autocontrole is het geheel van maatregelen die door de operatoren worden genomen om ervoor te zorgen dat de producten voldoen aan de wettelijke voorschriften inzake voedselveiligheid, voldoen…
Sector, Voeding, Horeca, Arbeidshygiëne, HACCP 25-05-2020

Niet gevonden wat je zocht?

Stel dan hier je vraag!