Artikels
- Algemeen
- Arbeidshygiëne
- Arbeidsveiligheid
- Algemeen arbeidsveiligheid
- Arbeidsmiddelen
- Arbeidsongevallen
- Arbeidsplaatsen
- Besloten ruimten / afgezonderd tewerkgesteld personeel
- Collectieve beschermingsmiddelen
- Elektrische voertuigen
- Gevaarlijke stoffen
- Noodplan
- Persoonlijke beschermingsmiddelen en werkkledij
- Veiligheidscoördinatie
- Veiligheidscultuur en veilig gedrag
- Ergonomie
- Gezondheid
- Milieu
- Psychosociale aspecten
- Sector
Geen resultaten voor deze filter.
Er zijn 9 resultaten
Titel | Thema | Gewijzigd op Oplopend sorteren |
---|---|---|
De Prebes Awards worden ieder jaar uitgereikt aan de studenten die een bijzonder en verdienstelijk eindwerk maakten in het kader van de opleiding tot preventieadviseur niveau 1 of 2 en de… |
Psychosociale aspecten, Algemeen psychosociale aspecten, Ergonomie, Beeldschermwerk, Telewerk | 27-02-2024 |
Hoe zorg je ervoor dat je medewerkers goed blijven presteren en dat ze zich goed in hun vel voelen? Hoe doe je dat wanneer ze een belangrijk deel van de tijd telewerken? Hoe pas je je als… |
Psychosociale aspecten, Algemeen psychosociale aspecten, Organisatieveranderingen, Stress en burn-out, Ergonomie, Beeldschermwerk, Telewerk | 12-12-2023 |
Psychosociale aspecten, Algemeen psychosociale aspecten, Vertrouwenspersoon, Ergonomie, Beeldschermwerk, Telewerk | 06-12-2022 | |
Psychosociale aspecten, Algemeen psychosociale aspecten, Ergonomie, Beeldschermwerk, Telewerk | 08-09-2022 | |
Telewerken werd omwille van de Covid-19-crisis in 2020 eerst aanbevolen en nadien verplicht en zal ongetwijfeld in de toekomst steeds meer toegepast worden. Telewerk wordt in CAO 85bis… |
Ergonomie, Beeldschermwerk, Telewerk | 08-07-2021 |
Voor de (beperkte) opstart van de horeca op 8 mei 2021 en we opnieuw een pint drinken op het terras, moeten de tapkranen en de leidingen nog een poetsbeurt krijgen door onderhoudstechniekers van… |
Arbeidshygiëne, HACCP | 29-04-2021 |
Definitie, toelichting, principes en verplichtingen, nuttige documenten. HACCP is een methodiek die ontwikkeld werd om binnen een bedrijf een totaal kwaliteitssysteem te bereiken zodat risico… |
Sector, Voeding, Arbeidshygiëne, HACCP | 19-10-2020 |
Elke exploitant moet het FAVV onmiddellijk inlichten wanneer hij van oordeel is of redenen heeft om te denken dat een product dat hij ingevoerd, geproduceerd, geteeld, gekweekt, bewerkt,… |
Sector, Voeding, Arbeidshygiëne, HACCP | 19-10-2020 |
Autocontrole is het geheel van maatregelen die door de operatoren worden genomen om ervoor te zorgen dat de producten voldoen aan de wettelijke voorschriften inzake voedselveiligheid, voldoen… |
Sector, Voeding, Horeca, Arbeidshygiëne, HACCP | 25-05-2020 |