Artikels
- Algemeen
- Arbeidshygiëne
- Arbeidsveiligheid
- Algemeen arbeidsveiligheid
- Arbeidsmiddelen
- Arbeidsongevallen
- Arbeidsplaatsen
- Besloten ruimten / afgezonderd tewerkgesteld personeel
- Collectieve beschermingsmiddelen
- Elektrische voertuigen
- Gevaarlijke stoffen
- Noodplan
- Persoonlijke beschermingsmiddelen en werkkledij
- Veiligheidscoördinatie
- Veiligheidscultuur en veilig gedrag
- Ergonomie
- Gezondheid
- Milieu
- Psychosociale aspecten
- Sector
Geen resultaten voor deze filter.
Er zijn 12 resultaten
Titel | Thema | Gewijzigd op Oplopend sorteren |
---|---|---|
Gezondheid, Gezondheidspromotie, Gezondheidsbeleid, Voeding, Bewegen en lang stilzitten | 08-09-2022 | |
Gezondheid, Gezondheidspromotie, Voeding | 09-06-2022 | |
Voor de (beperkte) opstart van de horeca op 8 mei 2021 en we opnieuw een pint drinken op het terras, moeten de tapkranen en de leidingen nog een poetsbeurt krijgen door onderhoudstechniekers van… |
Arbeidshygiëne, HACCP | 29-04-2021 |
Sinds 2012 maakt Fedris fiches op met informatie over de arbeidsongevallen voor een aantal NACE-codes. Download nu de verschillende sectorfiches van 2018. Bron: Fedris |
Sector, Begraafplaats, Bouw, Dienstencheques, Garage, Gevangenis, Groendienst, Haven, Horeca, Huishoudhulp, Industrie, Journalisten, Onderwijs, Schoonheidsspecialisten, Voeding, Zorg, Arbeidsveiligheid, Arbeidsongevallen | 08-04-2021 |
Legionella is een familie van verschillende bacteriesoorten die in oppervlaktewateren maar ook in (drink)watersystemen voorkomen. Ze zijn overal in onze natuurlijke omgeving aanwezig in kleine… |
Gezondheid, Voeding, Milieu, Water | 28-12-2020 |
Definitie, toelichting, principes en verplichtingen, nuttige documenten. HACCP is een methodiek die ontwikkeld werd om binnen een bedrijf een totaal kwaliteitssysteem te bereiken zodat risico… |
Sector, Voeding, Arbeidshygiëne, HACCP | 19-10-2020 |
Elke exploitant moet het FAVV onmiddellijk inlichten wanneer hij van oordeel is of redenen heeft om te denken dat een product dat hij ingevoerd, geproduceerd, geteeld, gekweekt, bewerkt,… |
Sector, Voeding, Arbeidshygiëne, HACCP | 19-10-2020 |
In september 2017 lanceerde het Vlaams Instituut Gezond Leven de nieuwe voedingsdriehoek. Die bundelt alle huidige wetenschappelijke kennis over gezonde voeding. De Voedingsdriehoek wil iedereen… |
Gezondheid, Gezondheidspromotie, Voeding | 01-09-2020 |
Vlaams Instituut Gezond Leven verzamelde alle huidige wetenschappelijke kennis over gezonde voeding – wat krijgt de voorkeur, wat beperk je beter – voor jou in de voedingsdriehoek. |
Gezondheid, Gezondheidspromotie, Voeding | 01-09-2020 |
Geschikt en ergonomisch materiaal is essentieel voor de huishoudhulp. Slecht onderhouden of beschadigd materiaal verhoogt de risicofactoren verbonden met de houding, de inspanning en de… |
Sector, Huishoudhulp | 27-08-2020 |
Autocontrole is het geheel van maatregelen die door de operatoren worden genomen om ervoor te zorgen dat de producten voldoen aan de wettelijke voorschriften inzake voedselveiligheid, voldoen… |
Sector, Voeding, Horeca, Arbeidshygiëne, HACCP | 25-05-2020 |
Het stelsel van de dienstencheques streeft naar de bevordering van buurtdiensten en -banen. De twee grote doelen zijn: het creëren van arbeidsplaatsen en het bestrijden van zwartwerk. De… |
Sector, Zorg, Thuiszorg, Huishoudhulp, Dienstencheques | 25-05-2020 |